IGY je napisao(la):Enese bacit suplju ko u dobra stara vremena ? ha? ha? sta mislis?
Mozda cak i naletim, nije jos 100% ali imam svadbu jednu u Bihacu 08.09. ako bi radio ostajem nociti i vidimo se
mi vjerovatno poslije 2 nekad krecemo (ranije ne moze jer radim)...IGY je napisao(la):Naravnovski, ako bi isao cucemo se pa da idemo skupa, dzuture svi
pregledaj prosli event iz Bihaca, pa Kladuse... sve ce ti biti jasno...memi je napisao(la):hoce li biti ljudi,isplati li se dolaziti,kakve su najave ?:icon_question:
ignore... :icon_mad:renault_fan je napisao(la):trebalo bi da bude druze a nije ti bihac daleko
IGY je napisao(la):Enese bacit suplju ko u dobra stara vremena ? ha? ha? sta mislis?
Mozda cak i naletim, nije jos 100% ali imam svadbu jednu u Bihacu 08.09. ako bi radio ostajem nociti i vidimo se
enesss je napisao(la):IGY je napisao(la):Enese bacit suplju ko u dobra stara vremena ? ha? ha? sta mislis?
ama nacrtaj se ovdje ako si musko
eto nadam se da ces uspjeti druze moj , zaboravio sam te vis ...