Član
Sta reci...Dali ste u 7 dana dvoma starim clanovima TRAJNI ban jer su samo jednom svom prijatelju/ci poslali PM sa linkom naseg Tuning foruma kojeg ovom prilikom necu ni imenovati jer vidim da pucate banove ko kruskice i nesto vam tu ocigledno nije u redu...Default i Rcat nisu ni znali da imate nesto protiv toga a da jesu sigurno nebi poslali taj PM jer postoje i mailovi i msn-ovi a druga stvar, jel zna ova raja da imate mogucnost i da je koristite, kada je rijec o pracenju i citanju Privatnih Poruka? Ja licno otkako sam to saznao ne saljem vise PM-ove iz tog razloga...to je isto ko da mi je neko uzeo telefon u ruke i cita SMS-ove..mislim nidje veze...
Na kraju da dodam da vam je ovo ogromno nekorektan odnos prema starim clanovima i ljudima koji su Tuning javnosti sirom Europe daleko poznatiji nego svi vi zajedno u svojim gradovima kao obicni ljudi...a isti taj clan vam je ovde postavio stotine tema u raznoraznim podforumima...ovde prvenstveno mislim na Rcat...
Nisam ovo htio nista napisati nakon Default-a al evo vec i Rcat pa to vam je stvarno bezveze...
I ovo ce sigurno da bude expeditivno izbrisano a ja jos efikasnije banovan, TRAJNO takodjer, al dobro bar sam rekao ono sto me je kopkalo...
Na kraju da dodam da vam je ovo ogromno nekorektan odnos prema starim clanovima i ljudima koji su Tuning javnosti sirom Europe daleko poznatiji nego svi vi zajedno u svojim gradovima kao obicni ljudi...a isti taj clan vam je ovde postavio stotine tema u raznoraznim podforumima...ovde prvenstveno mislim na Rcat...
Nisam ovo htio nista napisati nakon Default-a al evo vec i Rcat pa to vam je stvarno bezveze...
I ovo ce sigurno da bude expeditivno izbrisano a ja jos efikasnije banovan, TRAJNO takodjer, al dobro bar sam rekao ono sto me je kopkalo...