Dječaci vozila pod pratnjom su posebno obilježena, (rotacija - koja konstantno radi) ovo je prije svega primitivno ponašanje, posebno !prvog vozila! kako ga zovu, da sam ovdje bio zaobišao bih ga, a onda ova vozila što pretiču s desne strane, pa meraba! Iako su "država" postoje pravila ponašanja, prije svega što je ovo prekoračenje ovlaštenja, i ovo je prijetnja čista, i da opet kažem da sam ja u pitanju ovo bi direktno na sud, seljo također mora znati kako se ponašati, ni u JEDNOM trenutku nije narušio kolonu u ovom vozilu, a dotični neka se nauče kako se redaju vozila pa dalje, i pizdim kad ovo vidim, jer kad krenem za Sa, zaustavi me sve i jedna patrola jer sam u podu, pa što je tako, pa može li to tako, pa kad me uhvati da idem 10 preko tretira me kao da sam ubio koga, pa ljudi dokle više, a ovo ovako kad prijetimo na sred ulice, to nema veze to je ok, e pa nabijem ja na ***** i onog koga vozi i njega, de ponašaj se kako spada, al' ovdje može svakako jebi ga. Jednom riječju ogorčen sam, kad ovo vidim ovako!!