edo_16v je napisao(la):beton audi
PS. Zaboravila si na jednoj slici ukinuti tablice heh
VR6Boki je napisao(la):Vidjao auto par puta u gradu, fino izgleda.
No kad je ova linija Coupea u pitanju, najvise paznje mi privlaci onaj crni S2. Malo je rasturen, al nista sto se ne bi dalo popraviti. Jedini je problem sto se ne prodaje...
djavolica je napisao(la):s2?zar ima i jedan s2 kod nas?kolko znam da su u gradu sve obicni coupe-i
VR6Boki je napisao(la):djavolica je napisao(la):s2?zar ima i jedan s2 kod nas?kolko znam da su u gradu sve obicni coupe-i
Ima, lik je ak se ne varam iz Visokog, al ponekad naleti i u Sa (u zadnja dva mjeseca, vidio sam jedno 2 puta tog Audia ovako usput). Nece da proda taj auto, al koliko sam upoznat, ne odrzava ga najbolje. Tu makinu bi bilo fino ubost, malo tunirat i imas zvijer spremnu da vozi ispod 13 na 402 metra...
VR6Boki je napisao(la):djavolica je napisao(la):s2?zar ima i jedan s2 kod nas?kolko znam da su u gradu sve obicni coupe-i
Ima, lik je ak se ne varam iz Visokog, al ponekad naleti i u Sa (u zadnja dva mjeseca, vidio sam jedno 2 puta tog Audia ovako usput). Nece da proda taj auto, al koliko sam upoznat, ne odrzava ga najbolje. Tu makinu bi bilo fino ubost, malo tunirat i imas zvijer spremnu da vozi ispod 13 na 402 metra...