Nuha Član 02.11.2008 #1 Evo par slicica..imam slika puno od njega ali ima i osoba na njima.....ev par bit ce jos aBd.... za sad je to..
Evo par slicica..imam slika puno od njega ali ima i osoba na njima.....ev par bit ce jos aBd.... za sad je to..
Nuha Član 02.11.2008 #4 RE: audi B4 srdjo je napisao(la): auto je extra dobar...svaka cast...samo postavljaj slike... Kliknite za proširenje... i hvala na com...hocu no problemo.. MiR
RE: audi B4 srdjo je napisao(la): auto je extra dobar...svaka cast...samo postavljaj slike... Kliknite za proširenje... i hvala na com...hocu no problemo.. MiR
allroad Super Moderator 02.11.2008 #5 RE: audi B4 super je svidja mi se... uvijek mi je bio lijep ovaj audi
Nuha Član 02.11.2008 #7 RE: audi B4 Schumacher je napisao(la): dobar autic prelijep kak ide Kliknite za proširenje... uhhh jarane ideee ko lood...
RE: audi B4 Schumacher je napisao(la): dobar autic prelijep kak ide Kliknite za proširenje... uhhh jarane ideee ko lood...
enesss Legend 02.11.2008 #9 RE: audi B4 svaka cast prelijep je.....taj prednji grill mu predobro stoji
Nuha Član 02.11.2008 #13 RE: audi B4 allroad je napisao(la): koji je motor u njemu zaboravi da pitam Kliknite za proširenje... 2.0i
RE: audi B4 allroad je napisao(la): koji je motor u njemu zaboravi da pitam Kliknite za proširenje... 2.0i
D djavolica Član 02.11.2008 #14 Lijep Audi zaista, podsjeti me na mog nekadasnjeg naprijed dosta slicni:icon_sad: