Evo napisati cu ovdje
Moze se naravno uraditi. Naravno da nece biti bas orginal ali to samo dobro oko i poznavaoc moze primjetiti. Najvise se primjeti na spoju branika sa blatobranom jer se ne moze upasovati dobro kao fabricki i par milimetara se vidi da nije dobro upasovano ali to je to, dakle par milimetara sto je nista. Takodje puno raje uradi to da haubu vec postojecu nadogradi i stavi kit a onda to ispuca nakon nekog vremena a i vidi se taj prelaz. Dakle moja preporuka (uci iz mojih greski :icon_biggrin
je da kupis haubu od novog modela a ne da nadogradjujes vec postojecu!
Pored dakle haube treba ti i novi branik i single frame grill sve ovo od novijeg dakle modela do kraja 2008 godine, nemoj se zeznuti i kupiti novi branik od modela sa onim diodama... Dakle trazii 2006, 2007 godine...
Posjeti forum u BiH koji je namjenjen samo Audiju, tu imas i par slika po garazama ljudi pa vidi malo. Nadam se da ne zamjera bhtuning, upravo ovaj forum o kojem govorim je i nastao incijativom ovdje na bhtuningu tako da smo svi prijatelji
Dakle nije tesko. Ako kupis SVE od novog model tj. facelift modela onda je samo plug & play. Ako ces malo da ustedis (ne znam koliko sad kostaju polovne ili nove ali kada sam ja to uradio bile su po 500 KM i vise) onda mozes nadograditi kao sto sam pricao postojecu haubu ali ti preporucujem jos jednom da to ne radis.
Eto toliko, nadam se da sam pomogao. Ako sta treba samo pitaj