ArminM Član 10.02.2010 #5 dobar dobar,predobro odradjeno,unutrasnjost,vanjske linije,,ma sta drugo ocekivat od audija
Pike_gti Član 10.02.2010 #6 taman mami sad da pokazem ima da se zapali odma ona mislila fiat 500 ili mini-a al ovo im je tata svima
taman mami sad da pokazem ima da se zapali odma ona mislila fiat 500 ili mini-a al ovo im je tata svima
BiT Član 10.02.2010 #7 Odlican, odlican! 1000 svjetlosnih godina bolji od onog sramotnog promasaja A2.
sub3r Član 10.02.2010 #9 SašaCRX je napisao(la): meni ljepsi A3 od ovog... :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... da naravno, ali ovo nije A3 klasa
SašaCRX je napisao(la): meni ljepsi A3 od ovog... :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... da naravno, ali ovo nije A3 klasa
SašaCRX Član 10.02.2010 #10 sub3r je napisao(la): SašaCRX je napisao(la): meni ljepsi A3 od ovog... :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... da naravno, ali ovo nije A3 klasa Kliknite za proširenje... majke ti??? wooow:icon_eek: naravno da nije, ali mi se ne svidja, svako svoje msljenje iznosi...
sub3r je napisao(la): SašaCRX je napisao(la): meni ljepsi A3 od ovog... :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... da naravno, ali ovo nije A3 klasa Kliknite za proširenje... majke ti??? wooow:icon_eek: naravno da nije, ali mi se ne svidja, svako svoje msljenje iznosi...
SašaCRX Član 10.02.2010 #12 jesi li primjetio da su ljudi i prije mene komentarisali kako je bolji od A2... e pa vidis, ni to nije A1, nego A2... sta koji k* meni prigovaras...
jesi li primjetio da su ljudi i prije mene komentarisali kako je bolji od A2... e pa vidis, ni to nije A1, nego A2... sta koji k* meni prigovaras...