Član
skoro sam kupio auto, u pitanju je opel astra 1.7 dti (isuzu motor) 2001 godiste , i kod hladnog vremena mi se magle stakla iznutra da neuspjevam ni sa ventilacijom da ih odmaglim.imam i klimu skojom uspijem odmagliti bar malo , ali otkad je zahladilo , ako ja negrijesim , cuo sam da se ne reaguje na ovom hladnom vremenu(kao tek se upali od +5C).primjetio sam da na podu(na suvozacevoj strani) ima ko neko ulje , odmah sam odvezao auto majstoru , digli smo tu stranu tepiha i pobrisali to ulje ili vec sta.nasli smo i neke njemacke novine(auto uvezeno iz njemacke) koje su "svabe" ubacile da kupi tu tecnost.majstor je bio posumnjao da mi je otisao mali hladnjak tj ,hladnjak za grijanje , a da je to ulje antifriz , pa sam usput pojacao antifriz (dolio litru 100%-tnog) i obiljezio mjeru na boci da pratim dali gubi antifriz, i evo poslije toga je predjeno 500 km i antifriz stoji na obiljezenoj crti.ja sumnjam da je ta tecnost od dubinskog pranja ostala. danas sam primjetio tu tecnost i na svojoj strani ali u manjoj kolicini.majstor je provjerio i filter klime da nije zastopan , ali je rekao da netreba da se mjenja.
pitanje: sta da radim , kako da rjesim ovaj problem sa zamagljivanjem stakala, jer je nemoguce voziti ovako ?
pitanje: sta da radim , kako da rjesim ovaj problem sa zamagljivanjem stakala, jer je nemoguce voziti ovako ?