mate123 je napisao(la):sta moze bit starom magarcu stavi i vozi malo struze a ipak se okrece
Tako je, plus sto imas magarca na cestiAldinShpura je napisao(la):mate123 je napisao(la):sta moze bit starom magarcu stavi i vozi malo struze a ipak se okrece
dobar savjet kolegi :lol: pa kad ostruze nek tebi dodj da ga castis lakirenjem sala...stavis ovaj profil na keca,efekat sljedeci..zadnji dio opteretis,struze...svaka rupa na cesti bice kao da te maljem opale u sasiju...motanje puni lijevi,desni..felge ili gume struzu unutrasnje blatobrane ili lafete...znaci ako je profil veci od /50...
ErRoR je napisao(la):Tako je, plus sto imas magarca na cestiAldinShpura je napisao(la):mate123 je napisao(la):sta moze bit starom magarcu stavi i vozi malo struze a ipak se okrece
dobar savjet kolegi :lol: pa kad ostruze nek tebi dodj da ga castis lakirenjem sala...stavis ovaj profil na keca,efekat sljedeci..zadnji dio opteretis,struze...svaka rupa na cesti bice kao da te maljem opale u sasiju...motanje puni lijevi,desni..felge ili gume struzu unutrasnje blatobrane ili lafete...znaci ako je profil veci od /50...
e bas sam magarac,prvo sam trebao pitat pa onda dogovarat ali evo rijesio sam i to valjda ce covjek da prihvati izvinjenje:icon_smile:AldinShpura je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Tako je, plus sto imas magarca na cestiAldinShpura je napisao(la):mate123 je napisao(la):sta moze bit starom magarcu stavi i vozi malo struze a ipak se okrece
na cesti i u autu :lol: