100 minuta besplatnog razgovora

100 minuta besplatnog razgovora

Član
Evo sad cuo i isprobao i radi :cool:,dakle svi korisnici bhtelekoma koji zele 100min besplatnog razgovora a nije im zao 2km kredita nek posalju PRAZNU poruku na broj 0611115,poruka skine 2km kredita ali za uzvrat vam se aktivira ultra 100+100 ;),poslje toga svi pozivi unutar bhtelekom mreze su 100% besplatni :cool:

Član
ako deaktiviras,a ne iskoristis tih 100+100 gubis sve sto nisi iskoristio,svaka aktivacija se naplacuje 2km i traje 24h

Član
Od 1. do 30. marta

Za 2 KM aktivirajte svoj bonus 100 +100 slanjem besplatne prazne SMS poruke na 061 1115 i dnevno razgovarajte 100 minuta u BH Mobile mreži i pošaljite 100 SMSova na bilo koje mobilne ili fiksne brojeve u BiH!

Pridružite se Ultra Free društvu!

Veselite se! Razgovarajte ili se SMSajte!

Tokom trajanja 24-satnog Ultra Free perioda možete provjeriti preostali broj minuta i SMS poruka, ukucavanjem koda *102# za provjeru preostalih minuta, odnosno koda *101# za provjeru preostalog broja SMSova.

U svakom trenutku možete deaktivirati Ultru Free slanjem SMSa bez sadržaja na broj 061 1116. U toku jednog dana možete više puta aktivirati i deaktivirati Ultra Free opciju, s tim da se svaka ponovna aktivacija naplaćuje 2 KM automatski sa Vašeg Ultra korisničkog računa.

Ultra jednostavno. Jednostavno – ULTRA!

zar stvarno mislite da bi bhtelecom uveo nesto sto se isplati :D

Član
ma jarane ako imas nekome da objasnjavas kako se instalira msn onda se isplati :lol::lol::lol::lol:

Član
kako se nece isplatit,ako ti treba danas te poruke i razgovori,skontaj koliko kosta samo 100 minuta razgovora, plus 100 poruka je 6km, a ti to sve placas 2km. ja sam se znao milion puta zadesit da idem negdje na put unutar BiH, i potrosim 10km kredita na gluposti,posalji curi poruku,nazovi ovog,nazovi onog, da sam imao ovakvu stvar dobro bi mi dosla;)

Član
suck it up, telecom lovers :D

sala, dobro.... tako, u nekim rijetkim prilikama se i moze isplatiti... ali izgleda da traje samo ovog mjeseca.

Član
Sad evo citam,ovo ipak i nije tako lose,akcija traje od 1 do 30 marta,sto znaci da u toku dana za cijenu od 2km imate 100 min.razgovora i 100 por u roku 24h,sto je za nas koji puno razgovaramo odlicno

Član
dobro je ovo jedino kad je bajram, bozic, nova godina ili slicno....ahahhahaha

a i za korisnike sto unutar bhtelekom mereze nabiju mjesecno 60km, jer ovako mogu svaki dan npr 30 dana, po 2 km uplacivati i biti bezbrizni, predpostavljam da rijetko tko moze danas potrositi 100min i 100poruka...

Član
ja dobijem onih besplatnih 50 poruka,i sve ih spickam u danu, puno poruka pisem,vecinom neke gluposti,haha

Član
Ih nemam kredita da to ukljucim a i sa svog telefona ne mogu poslati praznu poruku :lol::lol: