Zatamjivanje auta

Zatamjivanje auta

Član
Gdje mi preporucujete i koga za zatamnjivanje auta? Znaci cijena i kvalitet su bitni ;) , kao i svakome! Radi se o laguni, a mislim da zatamnim sa nekih 25% naprijed i nesto tamnije pozadi.

Član
savjet da uzmes sve u istom tonu (procentu) posto kada su razlicite folije primjeti se i izgleda losije :)

Član
ako hoces da vidis lumarovo djelo tj taj link cacfolija oni su meni radili pa skontaj iz prve ruke da ili ne raditi kako sta

BHT Ovisnik
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=104833719577941&set=a.104323609628952.6549.100001539407447#!/profile.php?id=100000414144463

Član
emirEX_sa je napisao(la):
i ja sam radio kod njih i prezadovoljan sam. uradio sam komplet auto 50%-tno zatamnjenje

emire, jel to jak procenat boje folije i kako prolaziš na ulici pored čuvara javnog reda?
i ja sam rešio da ovih dana odradim na svom autu kompletna stakla, ali sa nekih 30%
jer često prelazim granice. čak šta više, odabrao bih i još niži procenat ako ima kakvog učinka jer meni su stakla u jačem koloru

Član
@BEMWE
Za evropske zemlje folije moraju biti certificirane (TUV), a kroz prednja stakla se moraju vidjeti pokreti vozaca i suvozaca

Član
acer5101 je napisao(la):
@BEMWE
Za evropske zemlje folije moraju biti certificirane (TUV), a kroz prednja stakla se moraju vidjeti pokreti vozaca i suvozaca

Ma ja vozim iz SRB do BiH i MNE
Zato sam mislio da uradim 25% -30%